Постільна білизна, ковдри, подушки, покривала, наматрацники, скатертини, рушники.

Відгуки про Шем

  • Моя оцінка:
    Доброго дня!
    Двічі купувала продукцію даного виробника. Ковдри з наповнювачем з меріносової вовни дуже якісні. За два роки користування , як нові. Влітку під ними не жарко, взимку тепленько. Рекомендую!
    Постільну білизну купувала мамі на подарунок, теж задоволені. Усе якісне! Буду і надалі замовляти! Дякую!
    Оксана —
    12 травня 2021г. в 16:21
  • Моя оцінка:
    Купила ри ковдри Бамбук - літо. Якість чудова. Тепла і настільки легка, що не відчуваєш на собі під час сну. Спати під такою ковдрою одне задоволення. Хочу замовити ще мамі таку ковдрочку. А внучкам брала подушечки Бамбук, супер. Рекомендую всім. Не пожалкуєте.
    Наталія —
    28 квітня 2021г. в 11:44
  • Моя оцінка:
    Дуже дякую за чудову постіль, замовила ще в подарунок!!!
    Наталія —
    22 квітня 2021г. в 16:30
  • Моя оцінка:
    Купила літню ковдру Бамбук та подушки.Якісь хороша.Рекомендую
    Кравець Оксана —
    08 квітня 2021г. в 20:05
  • Моя оцінка:
    Замовляла подушки з наповнювачем холофайбер. дуже зручні, після сну зовсім не болить шия, як боліла від моєї попередньої «ортопедчної». я залишилась задоволена якістю, а до всього ще й ціна смішна) Буду пробувати іншу продукцію даної торгівельної марки і всім рекомендую
    Надія —
    22 лютого 2021г. в 14:18
  • Моя оцінка:
    Купляла дві подушки на пробу Бамбук і ковдру Бамбук. Задоволена повністю. Ковдрою користуюся більше року, ніжна і легка, але тепленька! Зараз замовляю подушки ортопедичні на пробу!
    Сюзанна —
    22 лютого 2021г. в 09:46
  • Моя оцінка:
    Купую не вперше.Якість супер, задоволена продукцією дуже, всім рекомендую!)
    Лариса —
    19 лютого 2021г. в 10:11
  • Моя оцінка:
    Я ранее оставляла плохой отзыв о том, что заказывала постельное белье для своей мамы. Так вот, мне ответили: "цитирую - Доброго дня. Нажаль така якість сайту, що не передає добре колір.Стосовно комбінування тканин,то не завжди відповідає малюнку. Вибачте, постараємось все виправити, Вам гарного дня і обовязково з нас презент". После чего выслали презент, маме пришли 2 кухонных полотенца. Еще оказывается есть порядочные люди! Хочу поблагодарить за презент! А всем покупателям рекомендую : уточняйте все детали!
    Діана —
    18 лютого 2021г. в 10:32
  • Моя оцінка:
    Не вперше купую продукцію фірми ШЕМ і задоволена якістю. Брала минулого року 3шт.ковдри на основі шерсті мерінос -просто супер. Неважка, тепла взимку, не гаряча влітку. Одне задоволення.Це вже шоста покупка.
    Людмила —
    15 лютого 2021г. в 10:10
  • Моя оцінка:
    Заказала на этом сайте постельное бельё на подарок для мамы. На картинке была одна постель, а по факту пришла совершено другое. Во-первых несоответствие цвета (на фото бежевая, по факту серая), во-вторых на фото пододеяльник 1 сторона с одним рисунком, 2 сторона с другим рисунком , который сочетается с рисунком на наволочках, а по факту вся постель одного рисунка, а наволочки абсолютно с другим рисунком. По голосу мамы поняла, что не понравилось.Очень расстроилась(
    В итоге написала на вайбер Shem Son о том, что полное несоответствие фото на сайте с фото в реальности, на что не получила никакого ответа.
    Магазин не рекомендую!
    Диана —
    10 лютого 2021г. в 12:37
    • Дякую за відгук, ми Вам відповіли на Ваш вайбер, як тільки у нас з'явмлась вільна хвилинка, тому що в цей час ми обслуговували інших клієнтів...
      Шем —
      10 лютого 2021г. в 15:57
  • Моя оцінка:
    Користувалася дитячою бамбуковою подушкою, дуже м'яка, зручна,їй вже майже другий рік, але вона без грудочок, наповнення лише трохи просіло.
    Людмила —
    01 лютого 2021г. в 10:47
  • Моя оцінка:
    Марія —
    25 січня 2021г. в 16:35
    • Людмила —
      01 лютого 2021г. в 10:41
  • Моя оцінка:
    Нарешті знайшла такі бажані ковдри!Купувала пару років тому, в Одесі,ковдру з верблюжої вовни,вона просто супер!Ніби в дитинстві у бабусі під перинкою,легенькою і тепленькою,спиш собі загорнутий в любов!Хто шукає ковдри раджу ШЕМ, не пошкодуєте!
    Ірина —
    14 січня 2021г. в 11:23
    • Приезжайте к нам в Одессу!!! Всегда рады!
      Николай —
      22 січня 2021г. в 18:21
  • Моя оцінка:
    Купила три ковдри Бамбук - літо. Якість чудова. Тепла і настільки легка, що не відчуваєш на собі під час сну. Спати під такою ковдрою одне задоволення. Рекомендую всім. Не пожалкуєте.
    Наталія —
    03 січня 2021г. в 11:19
  • Моя оцінка:
    Декілька років користуємось постілю, ковдрами та подушками, якість продукції
    Shem чудова!!! Приємно вразили доступні ціни, акційні подарунки та професійні продавці-консультанти!!!
    Степан —
    16 грудня 2020г. в 18:29
  • Моя оцінка:
    Купляю не вперше ,хороша продукція.Попередня покупка:ковдра з наповнювачем меріносової вовни 145*210- тепленька,легенька,приємна на дотик.Цього разу придбаю таку ж саму з розміром Євро!
    Руслана —
    15 грудня 2020г. в 15:35
  • Моя оцінка:
    Не вперше купую продукцію фірми ШЕМ і задоволена якістю. Брала минулого року 3шт.ковдри на основі шерсті мерінос -просто супер. Неважка, тепла взимку, не гаряча влітку. Одне задоволення.
    Людмила —
    15 грудня 2020г. в 09:34
  • Моя оцінка:
    Крутий магазин з хорошим асортиментом постілі!
    Всім рекомендую!
    Дмитро —
    02 грудня 2020г. в 15:51
  • Моя оцінка:
    Добрый день.
    Мне подарили постельный комплект Royal satin. Я была в восторге! Постель всегда теплая. Сестра не могла понять,как так может быть,как может быть постель теплая? Я подарила ей и маме по комплекту такого же состава. Теперь они в восторге. Сохнет быстро,гладить не надо, цвет не меняется,когда ложишься в кровать,постель не холодная,как обычно.)
    Рекомендую всем Royal satin!)
    Наталия —
    19 листопада 2020г. в 14:38
  • Моя оцінка:
    Покупал постельный набор и полотенца. Покупкой более чем доволен. Сотрудники компании очень приветливы, всегда помогут выбором. Обязательно буду заказывать здесь и рекомендовать друзьям.
    Олег —
    16 листопада 2020г. в 12:57
  • Моя оцінка:
    Доброго дня! Робила замовлення на покривало, яким дуже задоволена!!!! Якість супер! Також користуюсь постельним вашого виробництва, тканина роял-сатін, якому вже 1,5 року, а колір як новий! Не кошлатиться, не мнеться, тому із задоволенням замовляю ще два комплекта????!!!!!
    Дарія —
    09 листопада 2020г. в 13:03
  • Моя оцінка:
    Дякуємо, за якісні речі)
    Будемо звертатись ще
    Остап —
    05 листопада 2020г. в 16:04
  • Моя оцінка:
    Купили одіяла, дуже сподобались, а тепер замовляємо для всієї родини подушки.
    Олександр —
    29 жовтня 2020г. в 12:00
  • Моя оцінка:
    Користуємось подушками продукції Шем, дуже подобається????, не ми викликає алергії????. Хочемо придбати ковдру для комфортної зимівлі????
    Мар'яна —
    27 жовтня 2020г. в 10:59
  • Моя оцінка:
    Приблизно 4 роки тому купила сатинову 1.5спал.постіль з сірими візерунками покудлачилась і тонка матерія, а інші три компрл. з кольоровими візерунками дуже якісні,я ними задоволена. Ковдри з овечої шерсті теж досить якісні, подушки алоє вера після праня трохи збилась, ортопедична прошита три смужки досить тверда і мені непідійшла.
    Леся —
    21 жовтня 2020г. в 16:47
  • Моя оцінка:
    Користуюся продукцією Шем більше трьох років, дуже задоволена якістю, впевнено рекомендую цього виробника.
    Емілія —
    20 жовтня 2020г. в 15:31
  • Моя оцінка:
    Купила 2 роки тому бамбукову ковдру від Шем,задоволена на всі 100%,легка,тепла дуже гарна ковдра.Буду замовляти ще..Дякую за якість і обслуговування!!!і Всім рекомендую Шем!!
    Наталя —
    16 жовтня 2020г. в 05:36
  • Моя оцінка:
    Доброго дня. Замовляли дві бамбукові ковдри для дітей. Дуже задоволена вашим товаром. Буду замовляти ще .
    Оксана —
    13 жовтня 2020г. в 10:22
  • Моя оцінка:
    Доброго вечора.
    Ми замовляли дитячу подушечку бамбук- задоволенні на 250% .
    М'якенька,легенька,прати можна ,сушиться добре.
    Дитана щаслива,плануємо замовити ще одну.
    РЕКОМЕНДУЮ!!!
    ЯКІМТЬ ПЕРЕВИЩУЄ ЦІНУ,ЗРОБЛЕНО В Україні,клас!!!
    Наталя Сахно —
    10 жовтня 2020г. в 15:14
  • Моя оцінка:
    Доброго вечора.
    Ми замовляли дитячу подушечку бамбук- задоволенні на 250% .
    М'якенька,легенька,прати можна ,сушиться добре.
    Дитана щаслива,плануємо замовити ще одну.
    РЕКОМЕНДУЮ!!!
    ЯКІМТЬ ПЕРЕВИЩУЄ ЦІНУ,ЗРОБЛЕНО В Україні,клас!!!
    Наталя —
    09 жовтня 2020г. в 23:27
  • Моя оцінка:
    Замовляли дитячу подушечку Бамбук-якість перевищує ціну ,задоволенні на 250 %,вже плануємо замовляєти другу -таку ж саму????????????????
    Дитина в захваті , а що порібно батькам? -ЩАСЛИВА ВИСПАНА ДИТИНА!!!
    РЕКОМЕНДУЮ,планую ще багато покупочок зробити
    Наталя —
    09 жовтня 2020г. в 23:18
  • Моя оцінка:
    Купляли на подарунок ковдру,гарна якість,тепла і легка.замовила дитині ,також все ок.задоволена якістю і роботою продавців.
    Емілія —
    05 жовтня 2020г. в 13:56
  • Моя оцінка:
    Добрый день, сегодня купила шерстяной одеяло роял сатин 200*220.Качество превосходное. Но когда одели в пододеяльник, оказалось что до 220 не дотягивает сантиметров 10. У кого так было? Может мне такой попался?
    Надежда —
    05 жовтня 2020г. в 12:07
    • А я купила вчора із вказаними розмірами 145*210, а виявилась довжина 175 см.
      Діана —
      24 листопада 2020г. в 21:33
    • Перепрошую, не 175 см , але і не 210см
      Діана —
      24 листопада 2020г. в 21:46
  • Моя оцінка:
    Купила сімейну постіль, приємно здивувало співвідношення якість-ціна. Тканина стрейп сатин, застібки на блискавку. Однозначно буду купляти ще
    Надія —
    05 жовтня 2020г. в 12:02
  • Моя оцінка:
    Купляла у вас подушки і ковдри для всієї сім'ї, комплекти постільної білизни. Дуже задоволені якістю. Користуємося вже 3 роки. Всім рекомендую. Буду і далі замовляти у ШЕМ.
    Галина —
    29 вересня 2020г. в 12:02
  • Моя оцінка:
    Не вперше купую продукцію фірми ШЕМ і задоволена якістю. Брала минулого року 3шт.ковдри на основі шерсті мерінос -просто супер. Неважка, тепла взимку, не гаряча влітку. Одне задоволення. Скажіть, чи буде якась знижка,при купівлі ще однієї ковдри?
    Людмила —
    24 вересня 2020г. в 20:25
  • Моя оцінка:
    Три роки тому доньці подарували вовняну ковдру . Вона досі залишаюся задоволена нею.
    Тепла, легка, під нею не має "парникового ефекту".
    Сьогодні я вирішила собі подарувати радість - придбаю і собі таку ж саму ковдру.

    А для матусі візьму комплект білизни з квітами. Гадаю, вона теж зрадіє)
    Тетяна —
    24 вересня 2020г. в 15:02
  • Моя оцінка:
    Не вперше купуємо продукцію фірми ШЕМ і задоволені якістю. Брали ковдру на основі шерсті мерінос -просто супер. Неважка, тепла взимку, не гаряча влітку. Одне задоволення.
    Andriy —
    24 вересня 2020г. в 10:46
  • Моя оцінка:
    Ми були з чоловіком у відпустці і у готелі мені дуже сподобались подушки,прийшлось зняти наволочку і шукати хтож виробник. І ось я знайшла ваш сайт і дуже дуже задоволена,що тепер мій сон буде солодким! Дякую!
    Анастасія —
    21 вересня 2020г. в 11:13
  • Моя оцінка:
    Дякуємо за хорошу якість!!
    Володимир —
    18 вересня 2020г. в 15:42
  • Моя оцінка:
    Рекомендую!!!
    Користуюся вашою ковдрою з бамбуку вже на протязі 2х років, брала для старшого синочка, перу в стіральній машині і сушу в сушильній і вона досі як нова ????
    Якість супер. Задоволена на 100%
    Тепер замовила ще для меншого . Чекаю посилочку
    Матвійчук Віталій —
    17 вересня 2020г. в 14:07
  • Моя оцінка:
    Матвійчук Віталій —
    17 вересня 2020г. в 13:59
  • Моя оцінка:
    Вже не перший раз купуємо сатинову постільну білизну тут. Дуже задоволені, якість просто супер, головне що вона не мнеться і колір не вицвітає. Рекомендую всім хто хоче мати міцний сон та гарний настрій вранці! Дякую вам за турботу і якісний сервіс.
    Козловець Єлизавета —
    25 серпня 2020г. в 15:28
  • Моя оцінка:
    Купили в магазині Шем подушки, якість дуже хороша. Дякую виробникам. Рекомендую!!!
    Ірина —
    25 серпня 2020г. в 15:03
  • Моя оцінка:
    Відмінна якість,великий вибір.Рекомендую!
    Галина —
    11 серпня 2020г. в 14:02
  • Моя оцінка:
    Надзвичайно великий вибір , гарна якість ! Рекомендуємо????
    Ліля —
    05 серпня 2020г. в 17:47
  • Моя оцінка:
    Хороша якість,великий вибір,приємні ціни.Дівчата,продавці культурні і відповідальні.Дякую.Рекомендую всім!
    Уляна —
    04 серпня 2020г. в 13:38
  • Моя оцінка:
    Купувала бамбукові подушки. Якість чудова, матеріал натуральний, подушка зберігає форму, м’яка і приємна. Дуже задоволена купівлею. Дякую.
    Олена —
    28 липня 2020г. в 14:49
  • Моя оцінка:
    Брала неодноразово продукцію цієї марки, чудові речі, рекомендую
    Раїса —
    28 липня 2020г. в 10:53
  • Моя оцінка:
    Чудова якість рекомендую!
    Надія —
    24 липня 2020г. в 13:14
  • Моя оцінка:
    Хороша якість. Син дуже задоволений. Замовили ще 2 ковдри літні.
    Галя —
    14 липня 2020г. в 13:10
  • Моя оцінка:
    Дякую! Купувала подушки, постіль і ковдри, всім задоволена)
    Уляна —
    13 липня 2020г. в 15:22
  • Моя оцінка:
    Дякую, купувала постіль, ковдри, подушки, задоволена)
    Уляна —
    13 липня 2020г. в 15:21
  • Моя оцінка:
    Вже не перший раз купляю продукцію фірми "ШЕМ".Остання моя покупка-це бамбукова ковдра.Приємно вражають ціни і якісь. Рекомендую всім.
    Оксана —
    03 липня 2020г. в 16:55
  • Моя оцінка:
    2 роки тому шукала якісні ковдри - зупинила свій вибір на ШЕМ з наповненням - бамбук. Якістю дуже задоволена : гарно пошиті, легкі і теплі. Потім довго вибирала подушки серед всього розмаїття, що є в торгових точках. Знову купила ШЕМ. Цього разу з наповненням - штучний лебединий пух. Легкі та дуже приємні на дотик. Найбільше радує те, що щільність наповнення можна регулювати самостійно, адже збоку є замочок :) Рекомендую!!! Ціна - доступна, якість - супер!!!
    Леся Степанюк —
    02 липня 2020г. в 18:36
  • Моя оцінка:
    Купував сімейну постіль, якість дуже хороша)))
    Yury —
    23 червня 2020г. в 14:01
    • Очень классные подушки!!!! Дышащие искусственный заменитель лебединноно пуха! Спать на них , просто одно удовольствие!!!! Советую.
      Светлана —
      01 липня 2020г. в 15:51
  • Моя оцінка:
    Купляли подушки з науковим наповнювачем. Задоволена дуже
    Євгенія —
    18 червня 2020г. в 11:38
  • Моя оцінка:
    Ковдру з верблюжої вовни отримала в подарунок. Легка, взимку - тепла, літом - не жарка. Єдиний момент - трішки електризується. Зараз, за порадою досвідченого продавця, хочу купити ковдру зимову з шерсті овець з іншою поверхневою тканиною. Як на мене, якісний товар по нормальній ціні. Можуть надати сертифікат якості на виріб, який має свідчити , що це дійсно якісна шерсть.
    Тоня Антоніна —
    09 червня 2020г. в 16:10
  • Моя оцінка:
    Вирішила придбати вже другу ковдру торгової марки ШЕМ,оскільки якість супер ,бамбукова ковдра легка, тепла,без жодного запаху , тканина приємна на дотик.
    Рекомендую,будете точно задоволені.
    Юлія —
    02 червня 2020г. в 14:10
  • Моя оцінка:
    Дуже задоволена всією продукцією фірми Шем! Всім рекомендую!!!
    Наталія Семенюк —
    02 червня 2020г. в 11:42
  • Моя оцінка:
    Дякую за якісний товар, при покупці подушки продавець пропонує спочатку на ній полежати! Молодці!!!!!
    Галина —
    29 травня 2020г. в 11:58
  • Моя оцінка:
    Подарувала мама набір євро постільної білизни Роял Сатін. Якість відмінна, перевершила мої сподівання. Дуже висока якість продукції. Тепер замовили ще два набори постільної білизни, а також - дві ковдри. Очікуємо доставку товару) Дуже чемний персонал, приємний у спілкуванні. Всім рекомендую продукцію ШЕМ! Горді за такого вітчизняного виробника!!!
    Наталія —
    28 травня 2020г. в 16:09
  • Моя оцінка:
    Тетяна —
    27 травня 2020г. в 11:35
    • Всім раджу, дуже гарний текстиль.
      Тетяна —
      27 травня 2020г. в 11:36
  • Моя оцінка:
    Дуже задоволена співпрацею з фірмою ШЕМ!
    Ковдра меріносова вовна (європейка) оправдала всі сподівання! Легка, в міру тепла - думаю буде актуальна і в певні літні дні, враховуючи нашу львівську погоду ')
    Оперативна доставка. Замовила і на протязі години прийшло повідомлення, про те що посилка прямує до мене :)
    Приємно, що маємо такого чудового вітчизняного виробника! Успіхів вам!
    Vira Romanynec —
    21 травня 2020г. в 03:34
  • Моя оцінка:
    Дуже рекомендую фірму та магазин, маю в наявності дві вовняні ковдри, дуже задоволена якістю і швидкістю оформлення замовлення !!! Замовила ще літню бамбукову ковдру та бавовняну.
    Людмила —
    15 травня 2020г. в 11:57
  • Моя оцінка:
    Купили дві ковдри літній варіант наповнювач холофайдер. Якість супер,дуже задоволені. Велике спасибі виробнику.
    Це не made in China.Купуйте відчизняне. ВСІМ РЕКОМЕНДУЮ!!!
    Михайло Ільницький —
    11 травня 2020г. в 13:36
  • Моя оцінка:
    Не вперше купую продукіію Shem. Якістю дуже задоволена.
    Наталія Семенюк —
    11 травня 2020г. в 12:49
  • Моя оцінка:
    Доброго дня. Купила ковдру літо бамбук. Дуже класна. Тепер мама захотіла таку саму)))
    Галина —
    06 травня 2020г. в 17:53
  • Моя оцінка:
    Доброго дня. Отримала на подарунок цієї фірми ковдру літню холофайбер.Сподобалась якість,гарно переться.І хочу сказати ,що дитина всю зиму прокористувалась і не змерзла. .Тепер хочу замовити ще одну. Після консультації з менеджером вирішила замовити бамбук. Дякую дівчата за гарну консультацію . !!!!! Всім рекомендую спробувати Шем!!!!
    Міськович Галина —
    05 травня 2020г. в 09:35
  • Моя оцінка:
    Купил одеяло бамбуковые и постельное белье, очень доволен. Спасибо.
    Дмитрий —
    04 травня 2020г. в 15:16
  • Моя оцінка:
    Отримала в подарунок від подруги постіль виробника ШЕМ. Надзвичайно задоволена !
    Постіль на дотик оксамитова, легко переться і навіть прасувати не треба, що дуже економить час ( дівчата мене зрозуміють)) ). Рекомендую !!! Будите задоволені на 100%! І друзі давайте підтримувати вітчизняного виробника, а не made in China і так дальше ????
    Наталя —
    30 квітня 2020г. в 10:37
  • Моя оцінка:
    Наталя —
    30 квітня 2020г. в 10:29
  • Моя оцінка:
    Придбала ковдру, не звертаючи уваги на виробника, і була здивована якістю та відчуттям комфорту. Придбання було від "Шем". Вирішила купити на всю родину. Кілька днів пошуків по ринкам Львова не мали успіху. Вирішила дзвонити напряму "Шем". Тепер вся родина з ковдрами!!! Легка і тепла ковдра (наповнювач холофайбер, антиалергійний). Супер!!!. Так тримати :)
    Natali —
    24 квітня 2020г. в 09:24
  • Моя оцінка:
    Раніше купували ковдру вовняну для дитини. Дуже сподобалась. Тепер замовили і для себе. Рекомендую компанію ШЕМ. Успіхів Вам!
    Писаренок Сергій Віталійович —
    23 квітня 2020г. в 21:42
  • Моя оцінка:
    Отримали подарунок, тому запишись задоволені теплою та приємною на дотик ковдрою. Всім раджу!
    Тарас Бурий —
    23 квітня 2020г. в 10:58
  • Моя оцінка:
    Вже багато років купуємо товари "Шем": постіль, ковдри, подушки. Сатінова постіль не дуже сподобалася, якась заслизька для мене.
    Постіль бамбукова - моя любов!!!!!!!! Дуже комфортна на відчуття, не облазить, швидко сохне, не потребує прасування.
    Ортопедичні подушки супер!!! ( Єдиний мінус, ті що з гречкою не можливо попрати).
    Олександра —
    23 квітня 2020г. в 10:25
  • Моя оцінка:
    Добрий день! В листопаді 2019року я купила 3 ковдри з меріносової шерсті.Якість супер,легка,тепла.Я дуже задоволена продукцією , всім рекомендую.У мене є питання до вас,я хочу придбати ще одну,чи буду я мати знижку?
    Людмила —
    21 квітня 2020г. в 22:00
    • Так звичайно
      Шем —
      22 квітня 2020г. в 22:11
  • Моя оцінка:
    Рекомендую фірму Шем купляла ковдри вовняні постіль все якісне задоволена.На далі тільки в Шемі буду замовляти
    Софія —
    03 квітня 2020г. в 10:55
  • Моя оцінка:
    Купили покривало приємно вражені якістю та ціною. Покриволо ніжне на дотик,дуже тепле! Рекомендую!
    Ващук Лілія —
    30 березня 2020г. в 12:18
  • Моя оцінка:
    Вже багато років ми купуємо вироби від фірми Шем , кращої якості на рушники, постіль та ковдри ми не зустрічали, рекомендуємо всім)))????
    Успіхів вашій фірмі????
    Дякуємо!!!
    Оксана —
    28 березня 2020г. в 11:19
  • Моя оцінка:
    Сьогодні отримала 2 ковдри бамбукові літо і постіль сімейку. Все сподобалось і постіль хороша. Дякую, буду замовляти ще.
    ГАЛИНА —
    27 березня 2020г. в 23:33
  • Моя оцінка:
    Купував - Ковдра меріносова вовна ,дуже тепла ,комфортна .. При температурі приміщення 14 'С ,під ковдрою дуже тепло ..
    Також придбав Постільна білизна Royal satin євро 012 ,якісна , м,яка, приємна до тіла )
    Сергій —
    26 березня 2020г. в 15:51
  • Моя оцінка:
    Ми купили бамбукові ковдри, подушки з бамбуковим наповненням та покривало на 2-спальне ліжко. Встигли покористуватися пів року. Якість висока, ціни приємні, відповідно буду замовляти вашу продукцію і надалі. Рекомендую.
    Мирослава —
    24 березня 2020г. в 07:07
  • Моя оцінка:
    Купувала рушники Шем. Якістю дуже задоволена!!!Хочу зробити повторне замовлення.
    Наталія Семенюк —
    20 березня 2020г. в 13:39
  • Моя оцінка:
    Які є розміри ковдри літної бамбук.
    ГАЛИНА —
    15 березня 2020г. в 23:26
    • Доброго дня.є всі розміри
      Шем —
      16 березня 2020г. в 09:40
  • Моя оцінка:
    ГАЛИНА —
    15 березня 2020г. в 23:21
  • Моя оцінка:
    Хороша продукція. Гарний вибір постелі
    Олег —
    02 березня 2020г. в 15:55
  • Моя оцінка:
    Олег —
    02 березня 2020г. в 15:54
  • Моя оцінка:
    Користуємось вже не один рік постіллю. Якість супер. Дуже задоволені. Дякуємо.
    Ігор —
    25 лютого 2020г. в 16:53
  • Моя оцінка:
    Замовили дві бамбукові ковдри,дуже задаволені,якість товару на висоті!Це не перша наша покупка цієї марки,тому можу рекомендувати !!!А ще хочеться відзначити оперативну та швидку доставку товару!!!Рекомендую!!!
    Свистун Оксана —
    22 лютого 2020г. в 00:15
  • Моя оцінка:
    Купила вовняну ковдру і дві подушки. Також одну ковдру подарили на подарунок. Якість дуже хороша. Рекомендую. ШЕМ - процвітання ВАМ і хороших прибутків.
    ГАЛИНА —
    20 лютого 2020г. в 22:40
  • Моя оцінка:
    Купили вовняну ковдру. Якістю дуууже задоволені. Легка, тепла, зручна. І ціни в інтернет-магазині набагато приємніші, ніж ми зустрічали в інших місцях.
    Наталія Семенюк —
    17 лютого 2020г. в 15:47
  • Моя оцінка:
    купляв вовняну ковдру близько 5років. хороша мягка але в зимку прохолодно.
    Роман —
    12 лютого 2020г. в 09:45
  • Моя оцінка:
    Купляю ковдри ШЕМ шерстяні собі та моїм знайомим протягом останніх трьох років.В загальному придбав 6шт.різного розміру та наповнення.
    Всі дуже задоволені.Рекомендую.Володимир
    Володимир —
    04 лютого 2020г. в 10:43
  • Моя оцінка:
    Придбала подушку и комплект постільної білизни цієї фірми. Користуюсь товаром и дуже задоволена якістю продукціїї.Рекомендую усім! Зараз зробила замовлення на сайті : 2 подушки и комплект постільної білизни.
    Ірина —
    03 лютого 2020г. в 13:12
  • Моя оцінка:
    Моє знайомство з Шем відбулося 3 роки тому,при переїзді в нове житло дуже хотілося порадувати себе якісною постіллю.З Шем я не прогадала. Чудовий вибір кольорів,відмінна якість. За 3 роки від першої покупки тканина залишилась такою ж бархатистою,кольор не вимиваєтьс. Я почала з сатинових наборів,тепер маю і ковдри зима/літо і не збираюсь зупинятися. Відтепер не думаю що дарувати друзям, від подарунку приємного якісного постільного ніхто не залишається байдужим. Рекомендую всім,а Шем бажаю багато нових клієнтів
    Наталія Науменко —
    03 лютого 2020г. в 10:54
  • Моя оцінка:
    Дуже сподобалась якість продукції, а також дуже привітний персонал
    Володимир —
    28 січня 2020г. в 14:23
  • Моя оцінка:
    Купила ковдру з меріносової вовни та 2 подушки Бамбук еко. Якістю дуже задоволена, вироби легкі, теплі, зручні. Для здорового сну рекомендую продукуію Шем!
    Тетяна Малильо —
    27 січня 2020г. в 22:06
  • Моя оцінка:
    Дякуємо виробнику за шикарні ковдри та подушки, якість чудова!!! Приємно вразили доступні ціни та професійні продавці-консультанти!!! Всім рекомендуюємо Shem!!!
    Stepan —
    21 січня 2020г. в 13:35
  • Моя оцінка:
    Купили постіль сатин рояль дуже хороша якість ! Багато вибору. Всім дуже сподобалася після чого купили ще 5 комплектів
    Христя —
    10 січня 2020г. в 23:15
  • Моя оцінка:
    задоволена верблюжою ковдрою тепла легка
    софія —
    27 грудня 2019г. в 16:23
  • Моя оцінка:
    Купила у вас плед бамбуковий а також ковдру бамбукову. Дуже задоволена- легка,тепла, затишна як облако. По моїй рекомендації три подруги купили собі такі вироби Шем. А тепер я купляю ковдру бамбук на подарунок сину. Дякую Вам за такі чудові якісні вироби!
    Марич Вікторія —
    17 грудня 2019г. в 13:31
  • Моя оцінка:
    Дякуємо Вам за шикарні ковдри та подушки, якість чудова!!! Ціни нас приємно здивували. Приємні і щирі продавці!!! Всім рекомендую ШЕМ!!! :-)))
    Яна —
    16 грудня 2019г. в 16:04
  • Моя оцінка:
    Купляли топер , дуже задоволені , надзвичайно м"ягкий. А також рушники гарної якості. Продавці добре проконсультували. Дякую дівчата за поради , ваша продукція хорошої якості , всім рекомендую!
    Галина —
    15 грудня 2019г. в 18:56
  • Моя оцінка:
    Купила дітям. Продавець дуже хвалила. Сатин. Після другого прання, простить розлізлася. Заплатила 550 грн., жалко грошей.
    Галина —
    06 грудня 2019г. в 21:50
  • Моя оцінка:
    Заказала маме постель роял сатин. Просто прелесть! Тёплая на ощупь всегда,приятная к телу. Хорошо стирается,быстро сохнет.
    Заказываю еще!
    Наталия —
    04 грудня 2019г. в 10:26
  • Моя оцінка:
    Замовляла дві подушки, дуже класні, мягенькі, все оперативно, замовила - передзвонили, оплатила, відправили поштою. Дякую вам!
    Юлія —
    15 листопада 2019г. в 22:37
  • Моя оцінка:
    Купила 2 ковдри з шерстю мериноса для дітей. Дуже задоволена і діти теж. Ковдри дуже теплі та легкі . Якість відмінна, рекомендую . Задоволена і якістю обслуговування, персонал привітний та приємний у спілкуванні. Дякую.
    Тетяна —
    12 листопада 2019г. в 11:10
  • Моя оцінка:
    Купила дитині ковдру Бамбук зимовий варіант,якістю задоволена,легка та тепла.Зараз замовила подушки,чекаю з нетерпінням.Дякую Вам
    Юлія —
    11 листопада 2019г. в 19:49
  • Моя оцінка:
    Купила комплект постелі( сімейний) з сатину.
    Продукцією задоволена. Рекомендую.
    Тетяна —
    11 листопада 2019г. в 18:18
  • Моя оцінка:
    Купили ковдри з шерстю мериноса. Дуже теплі, легкі і якісні. Рекомендуємо.
    Anna —
    11 листопада 2019г. в 17:23
    • Дякуємо за покупку!
      Шем —
      11 листопада 2019г. в 18:15
  • Моя оцінка:
    Дуже класні ковдри !
    Вони не тяжкі і теплі
    Anna —
    11 листопада 2019г. в 17:10
  • Моя оцінка:
    Людмила —
    11 листопада 2019г. в 12:20
  • Моя оцінка:
    Купила меренісову ковдру 3роки тому.Якість супер,легка,тепла.Я дуже задоволена і буду заказувати тільки Шем!Сьогодні заказую знову.
    Людмила —
    11 листопада 2019г. в 12:02
    • Дякуємо п.Людмило за теплі слова про нашу одну з найкращих ковдер із натуральної Австрійської меріносової вовни.
      Раді завжди Вас бачити.
      Шем —
      11 листопада 2019г. в 12:24
  • Моя оцінка:
    Купила на початку літа літні ковдри Бамбук, сьогодні отримала зимовий варіант Бамбук. Якість супер, задоволена продукцією дуже, всім рекомендую.
    Мар'яна —
    07 листопада 2019г. в 17:57
    • Дякуємо, Мар'яно за покупку в нашому інтернет магазині. Раді, що сподобалась наша продукція. Шем бажає Вам солодких снів.
      Шем —
      08 листопада 2019г. в 09:19
Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email
Контакти
  • Назва підприємства:
    Шем
  • Адреса:
    вул. Конюшинна, 10
  • Телефони:
    +3806823xxxxx
    +3809897xxxxx
    Показати телефони